Verzending en Verzendkosten

Informatie over verzending & verzendkosten:

Alle goederen worden verzonden vanuit het magazijn van Premier Games in Duitsland. We verzenden de goederen dezelfde dag als we je bestelling voor 17.00 ontvangen en bevestigen. Vanwege export naar Nederland en Belgie zul je de bestelling waarschijnlijk pas na 48 uur ontvangen en mogelijk zelfs later. We proberen het sneller te laten verlopen natuurlijk. Royal Darts is afhankelijk van externe dienstverleners en kan de levering binnen 48 uur niet garanderen. Dank voor je begrip.

Zodra uw bestelling is verzonden en overhandigd aan een van onze logistieke partners, ontvangt u een e-mail met een pakketnummer. Om technische redenen is het niet altijd mogelijk om direct na verzending de status van uw bestelling op te vragen.

Wij verzenden tegen een vast tarief naar Nederland of België van € 4,95. Geen verzendkosten voor orders boven € 149. Other regions contact us. Autres régions, contactez-nous. Kontakta oss för andra regioner.

Mocht u nog vragen hebben over porto & verpakking, douane, BTW en tarieven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: john@shawsports.com of tijdens kantooruren via telefoon +49 (0)17622001088. U krijgt een snellere (Engelse) reactie via Whatsapp (zie groene knop)

WhatsApp us